lørdag 4. oktober 2008

Hold kjeft og betal, Siv!

En regjering kan ikke ha en statsråd som jukser seg unna lover og regler, og som til overmål unndrar seg skatt.


...skrev en av TV2-konsernets mange tungt betalte blåruss, Gunnar Stavrum, for noen måneder siden.

Og det vi ser i disse dager er ikke en person - men ET HELT PARTI som (etter x antall år og flere millioner i skattebetalerbetalte superdvokater) INNRØMMER skattesnusk men synes dette er så lite å bry seg om at man I STEDET bagatelliserer det organiserte snusket og retter fokus mot de menneskene som gjør jobben sin - avdekke snusk - og påstår at de hater Frp så mye at de i praksis begår korrupsjon for å "besudle" Det Beste Som Har Skjedd Vårt Land Siden Brunosten - partiet Fremskrittspartiet.

Fremskrittspartiet, med leder (?) Siv Jensen: HOLD KJEFT! Og betal det dere skylder oss! Nok er f*en meg nok. Jeg nekter å betale mer av deres advokatsalærer!

Partiet Fremskrittspartiet vet naturligvis at alle journalister tar fri kl 12:00 på fredag (fredager er jo debattfri sone) og da er det naturligvis yderst passende å ta slike krevende skattesnuskpressekonferanser og slikt i etterkant av denne ganske så pussige deadline som utelukkende eksisterer fordi norske journalister skal på hytta og ikke ønsker å sitte for lenge i bilkø.

Om jeg tror Stavrum kommer til å skrive et ord om DENNE saken?

Han kommer ikke til å skrive et kvidder.

Folk i dress og disse sine prinsipper? Det vet vi alt om. Hagen, Stavrum, Siv og Geir Mo.

Litt av en gjeng.

Til alt overmål stopper ikke partiet der. De sier de "blir forfulgt". Og spør "hvorfor tar man ikke alle partier og bare oss"?

Spørsmålet er feil stilt. Det rare her er ikke at Fremskrittspartiet ettergås. Det rare er at partiet ikke har blitt ettergått vesentlig oftere. I og med at man har hatt som formann en mann, Carl Ivar, som er tatt i skatteunndragelser i forbindelse med partiarbeid også tidligere og, som eneste parti, har operert med en egen "sosialkonto". Og når man nå i tillegg bagatelliserer landets vedtatte lover og regler, slik den svettende Geir Mo gjorde på fredag, så er det ALL grunn til å ettergå dette partiet nærmere også i framtiden.

Og vesentlig tettere enn alle andre partier, ja.

For det er da ingen andre partier som oppfører seg slik!

For det er en grunn til at man ønsker at islamister skal overvåkes oftere enn frikirkefolk selv om begge grupperingene er over gjennomsnittet mer religiøse enn normalt og dermed i prinsippet burde blitt "likebehandlet". Carl Ivar, Geir A. Mo og Siv Jensens argument om "likebehandling" gjelder av en eller annen grunn kun i denne saken der de selv har rollen som islamist med terror beviselig på samvittigheten.

Nei, så pussig.

blog comments powered by Disqus