onsdag 1. oktober 2008

Siv Jensen har gått av

Eldregeneral og partieier Carl Ivar Hagen har overtatt Siv Jensens stilling som partiets leder.

For etter Sivs tosifrede antall mageplask den siste uken i et forsøk på å bortforklare partiets naivliberalistiske finanspolitikk syntes Carl Ivar at nok fikk være nok og den abdiserte var den som frontet partiet i verdens viktigste sak på Norges viktigste politiske debattprogram, RedaksjonEn, i kveld.

When the going gets tough stikker Siv ut bakdøra.

Hvem er det *egentlig* som fører og har ført dette partiet de siste år? Og vil vi neste år få en ny styreform i Norge - der en kar som ikke er på valg er den som rent reelt sitter med tømmer, ratt og ror?

Forøvrig er USA i følge samme Eldregeneral og partifører sosialistisk. Og når man i partiprogrammet skriver at man er mot all regulering så betyr det det motsatte. Dette:

Fremskrittspartiet mener at penge- og kredittmarkedet skal reguleres av tilbud og etterspørsel i markedet, uten politiske reguleringer eller inngrep.


...betyr altså at man er for en hel haug reguleringer og inngrep.

Ja, løgnene sitter like løst hos Eldregeneralen som hos ex-partiformann Siv Jensen.

At Frps analyse av finanskrisen som raser over verden er FOR MYE regulering SAMTIDIG som de fornekter sitt eget partiprogram og sier at de står for samme nivå av regulering som alle andre SAMTIDIG som de rent beviselig - i verdens rikeste land - reduserer antall vaktbikkjer i en tid der vi åpenbart trenger vesentlig flere og ikke færre er en såpass dårlig smakende suppe at jeg forventer at til og med Frp-menigheten er i stand til å reagere.

I alle fall når suppen serveres av en pensjonist som ikke har jobbet i restauranten på lenge og man gjennom vinduet ser frøken Jensen, kokk og daglig leder, løpe unna med arma viftende over hodet så raskt bein og litt for liten buksedress tillater.blog comments powered by Disqus