søndag 24. juli 2011

Målrettet, politisk og heilnorsk terrorangrep mot Ap og multikultur

En 32-årig forretningsmann, født og oppvokst i et middelklassehjem på beste vestkant i Oslo sprengte fredag regjeringskvartalet og satte seg så i sin bil, kjørte noen mil og tok med sine to håndvåpen livet av minst 85 Arbeiderparti-ungdommer på politisk sommertreff.

Terroraksjonen var planlagt i årevis.

32-åringen har tilstått og ønsker å forklare hvorfor han utførte det han følte han måtte. Han var ukjent for politiet og PST og omtaler seg som "kulturelt konservativ" og har i et sammenrasket "manifest" på 1500 sider og en video forklart sin ideologi.

Ideologien går ut på at fienden er "multikulturalister" og "politisk korrekte" som - går regla - overgir landet til muslimer. Denne overgivelsen vil så rasere nasjonen Norge.

Ideologien og tankebanene er alt annet enn nye - dette har vært en del av det rådende ordskiftet i Norge i ti år. Og bevisst har tankegodset blitt tatt mer og mer inn i varmen av for eksempel Aftenposten, Vårt Land, Verdens Gang og statsfinansierte Human Rights Service. Mørkeloftet document.no er og har vært et sentralt samlingssted for de som misliker dagens flerkulturelle situasjon. Et nettsted terroristen forsøkte å arbeide med og for.

Terroraksjonen var et anslag mot Arbeiderpartiet. Det "multikulturalistiske" partiet som sitter oftest med makten.

Terroristen var medlem av Fremskrittspartiet på 2000-tallet men forlot partiet fordi han mistet troen på at målene hans kunne nås innenfor demokratiske rammer. I skriftet sitt skriver han at kun Fremskrittspartiet motarbeidet "multikulturalismen" og at dette ikke var tilstrekkelig. Spesielt ikke i og med at dette partiet i følge ham selv var i glideflukt over i multikulturalismen.

Frognermannen forlot partiers program og skrev i stedet sitt eget.

Alle ytringer skal kunne framsettes. Men vi må åpenbart bli flinkere til å konfrontere og korrigere det hatefulle våset som terroristen av en eller annen grunn har klart å overbevise seg selv om var sant og viktig.
Ikke minst må korrigeringer komme vesentlig oftere fra deltagerne i det ideologiske miljøet som terroristen var svært så komfortabel i.

blog comments powered by Disqus