mandag 4. august 2008

Frp'erne

Man kan si mye om Siv Jensen, Geir A. Mo og Per Sandberg. Men at de bryr seg om det velgerne deres sier - det er det ingen grunn til å betvile.

Men hva er det da disse velgerne sier? Kan man si noe om et parti ved å vise til hva dets velgere uttaler og håper på?


Mor_Teresa, innlegget er anbefalt av 12:
Mange av oss har sikkert opplevd å nærmest bli antastet av disse innpåslitene, usmaklige, svarte horene fra Afrika. De representerer kontinentet sitt på en sædeles dårlig måte. De forpester hovedstaden vår med sitt horeri og nærvær. De skremmer barn, plager nordmenn og turister, sprer sykdommer, stjeler osvJungmann, innlegget er anbefalt av 17:
90 nye asylanter i leir på Flesland.53 ekstra asylanter i tillegg til de andre på Dalane Fjellstove,Voss.!Hvor skal dette ende,Stoltenberg,mangler du ansvarsfølelse overfor lokalbefolkningen,så bør vi ansette folk som tar det ansvar!?
Kom med et tall,Stoltenberg?Hvem styrer inntaket uten begrensninger?Dette er galenmatias med folks ve og vel.! Skal vi passe på alle disse,må han opprette "Nacht und nebel"leire! Jeg spør en gang til,hvor mange er max inntak? Tør du ikke svare?
Hvorfor slipper de andre europeiske landene unna med en mindre andel!


Perplex, innlegget er anbefalt av 7:
Og enda så er det mange som er frekke nok til å si at Frp's fremgang skyldes bensinpriser og økonomisk grilldress-mentalitet. De vet det så inderlig vel, men å innrømme hvor årsaken ligger, det er å innrømme at folket har fått nok. Vi er dritt leie av løgnene, dritt leie av "humanistene" som liksom skal redde et lite mindretall fra nød og elendighet ved å gjøre Norge til et land som om ikke lang tid blir å sammenlikne med de land hvor "flyktningene" kommer fra. Ikke økonomisk i første omgang, men med hensyn til vold, hat og hevn mellom de ulike grupper.


Vokterboligen:
Må vi forby alle ideologier og religioner fordi islam er stappa med menneskeforrakt?


NorVoice, innlegget anbefalt av 12:
I likhet med sine navnebrødre i Gudfaren-filmene, har Don Giske Corleone ingen skrupler med å sette ut spilleautomater for å loppe spilleavhengige for deres surt opptjente midler...Og den som setter seg opp mot Don Giske Corleone får dulgte trusler og signaler om at tippemidlene vil bli borte hvis den mektige Don ikke får viljen sin


Sterkola, innlegget anbefalt av 1:
"Uten olje dør nord-norge". Eller var det kanskje mer som, samma faen dør nor-norge? På tide å begrave denne landsdelen snart, eventuelt selge den til russerne. Jeg blir ikke med på at vi skal ofre jordas fremtid for at et par trygdemottakere nordpå skal få seg jobb, de får finne på noe annet. Eventuelt gjøre som alle naboene deres, flytte sørover.


Mor_Teresa, innlegget anbefalt av 5:
Unaturlige samlivsformer. Det er knapt nok lov til å diskutere dette emnet i dag. Regjeringen har gjort sitt beste for utviske forskjellen mellom naturlig og unaturlig samliv. De mest svinske konstellasjoner framstilles som normale. Den oppvoksende slekt oppfordres til å utforske sine mørkeste sider, og seksualitet har ingen grenser. Lesbiske skal kunstig befruktes og mannlige homser skal ha barn - på tross av naturen. Begrepet "ekteskap" har knapt noe betydning. Ingen tenker på den oppvoksende slekt som utsettes for dette presset og denne vranglæren, ei heller de barna som vokser opp innen slike unaturlige familekonstellasjoner. Min tanker går til disse som må betale prisen for samfunnets moralske forfall.


Spartacus-, innlegget anbefalt av 2
Fint avisene er begynt å skrive mer om virkeligheten i våre fengsler, og hvordan kriminalitetsbildet stadig forverrer seg. Våre snillistiske fengsler er nå blitt et sted der yrekskriminelle drar på ferie. Lønn får de også, der de sitter på enerom og koser seg med PC, parabol og treningsrom. Varm mat får de servert, sannsynligvis bedre enn den eldre på gamlehjem får. Nei, i 2009 trenger vi nye koster. Ikke en tafatt Ole Brum fra Venstre denne gang, eller en rødgrønn advokat som er på de kriminelles side. La oss få en ny styring innenfor justis, med FrP bak roret. Fra kosefengslene vi har i dag, skal vi et skape et samfunn der kriminalitet ikke lenger lønner seg.Evans, innlegget anbefalt av 1:
Du snakker vel nå om "berikelse"?? Hvor mange av la oss si tjue tusen fra Afrika og Pakistan tror du bokstavelig talt beriker samfunnet vårt med annet enn sitt omfang, som Pissprat og slike? Hvor mange av dem er tvert imot en UTGIFT! ( om vi et øyeblikk ser litt bort fra det humanistiske ) Hva med et grundig regnskap før valget? Hva mener Lae om dette, tror du? Folkeøkning for enhver pris?Yehuda, innlegget anbefalt av 1:
Jeg lurer på hvor mange voldtekter eller forsøk det hadde vært om muslimene også hadde drukket ??? De aller fleste av muslimene drikker ikke, og hos vanlige nordmenn skjer veldig mange overgrep i påvirket tilstand. Jeg tør ikke tenke tanken hvilke tilstander vi da hadde hatt. Det er ille nok som det er. Begriper ikke hva vi skal med alle disse halvgale og livsfarlige somalierne og andre muslimer som går rundt som tikkende bomber ???Hva blir konklusjonen?

Peter Wallace konstaterer i et innlegg at "Vi glir fra hverandre".

Å mane til diskusjon om et samfunns overordnede verdier blir fort latterliggjort; se på skjebnen til Bondeviks verdikommisjon. Det har til nå blitt opplevd som å slå inn åpne dører. Hvorfor diskutere opplagte norske fellesverdier som frihet under ansvar, solidaritet med de svakeste, viktigheten av å ha et samfunn med mangfold, gjensidig respekt for andres meninger, at vi bor i et så lite land (eller marked som noen vil kalle det) at markedet faktisk ikke klarer å skape forskjellighet og rettferdighet uten styring? Det har vi vel alle vært enige om enten man er Høyremann eller SV-er? Det nye problemet er at disse verdiene nå ikke bare blir utfordret, de står for fall, hver eneste en av dem, og ikke bare i politikken men ute i folkedypet. Vi er i ferd med å gli fra hverandre her i landet. I valgkampen som kommer vil vi se dette ganske så tydelig. Men foreløpig er det bare et lite glimt av at noe kommer kravlende ut av hesten.


Må si meg enig i at vi i dette landet er alt annet enn enige for tiden. Det spisser seg til.

Marsdals bok er god, men én av svakhetene er at han gjennom sin insistering på at det at man sier fra og mot utsagn som sitatene fra Frp'erne ovenfor så gjør man Frp større. Fordi meningsbrytning oppfattes som kritikk og ovenfra-og-ned-holdning. Unødvendig å si så spiller Frp-toppene på dette gjennom å hevde at enhver kritikk av partiets standpunkt er en kritikk av partiets velgere.

Om dette er en korrekt observasjon av Norges innbyggere anno 2008 - at meningsbrytningen i seg selv fører til sementering av partivalg - ja da fortjener vi noen runder med partiet Frp og dets politikk.

Det er ikke verre enn det.

For naturligvis skal man si fra.
blog comments powered by Disqus