tirsdag 22. desember 2009

Frp med kursing i Islamofobi?

Lars Hedegaard, leder av Trykkefrihedsselskabet, som ble stiftet fordi Danske P.E.N i følge noen var for unnfallende i spørsmål om ytringsfrihet og islam har i et halvtimes videointervju tydeligvis vært enda mer ærlig og oppriktig enn før.

"Når som helst det er tilrådeligt for en muslim at skjule sine sande intentioner ved at lyve eller aflægge en falsk ed i hans eller Islams tjeneste, er det enten anbefalet eller ok at gøre det. Det betyder selvfølgelig ikke at alle muslimer lyver, men at man aldrig kan vide det."

"Når en muslimsk mand voldtager en kvinde, er det hans ret at gøre det"

"Når svenske piger bliver voldtaget, massevoldtaget etcetera, etcetera, er der intet galt i det, set fra et islamisk perspektiv. Dette er din ret."

"En muslim må gerne sige at han er konverteret til kristendommen, han må gerne aflægge falsk vidnesbyrd i retten - han kan gøre, hvad der passer ham. Man kan aldrig være sikker på, at han siger sandheden. Selvfølgelig, når det er den basale kultur, er det meget alvorligt for os, for i en kristen kultur prøver vi på at opdrage vores børn til at sige sandheden. Det betyder ikke, at de altid gør det - vi gør det ikke altid - men når vi lyver, ved vi, at vi har begået noget forkert. Det er simpelthen ikke tilfældet i islam."

"De voldtager deres egne børn. Det hører man hele tiden. Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far."


Ikke snaut. Ikke rart han, nå, beklager.

Men er nå dette Trykkefrihedsselskabet noe å bry seg om? La oss gi ordet til Human Rights Service-sjef Hege Storhaug:

"Selskabet har seilt til topps i den danske verdidebatten etter ”protestopprettelsen” da tidligere redaktør av Information, historikeren og forfatteren Lars Hedegaard, ble ekskludert som medlem av danske P.E.N. grunnet kritikk av islam i boken I Krigens Hus, utgitt i 2004. Trykkefrihedsselskabet har flere medlemmer i dag enn P.E.N., og har således mer eller mindre parkert P.E.N. i debatten."


Ok. Ikke snaut det heller. Han og disse må vi jo da ta på alvor og høre på.

Ikke rart da at i midten mai så var både Lars Hedegaard og Hege Storhaug hyret inn av partiet Fremskrittspartiet for å lære opp sentrale partimedlemmer i blant annet ytringsfrihet og religion:

Foredrag, FrpTV-intervju og debatt ligger fortsatt ute på partiets nettsider.

Om en samtale mellom Hedegaard og Storhaug om ytringsfrihet og islam kan kalles debatt, da.

For man er vel ganske enige, vel?


Sitater hentet fra mørkeloftet.

Minerva: Oppfordrer til opprør, lynsjing, krigblog comments powered by Disqus