søndag 21. desember 2008

Forferdelig oppslutning for blå politikk

Bare 36% ønsker seg tradisjonell blå politikk i følge en meningsmåling i dagens Dagbladet:

Opposisjonen har åpenbart ikke greid å framstå som troverdig. Høyre gjør sin dårligste måling hittil i år, med 15,2 prosent, mens Fremskrittspartiets tilbakegang siden september ser ut til å ha stoppet på litt over 20 prosent, mer nøyaktig 20,9 prosent. KrF faller 0,4 prosentpoeng til 6,2 prosent.


....og selv da har man altså tatt som forutsetning at de knappe 21 prosentene som sier at de ønsker seg Frp ønsker seg det blå Frp og ikke det nysosialistiske helrøde som har manifestert seg de siste uker og måneder.

Så man kan vel egentlig si at MAKSIMALT 36% av folket ønsker seg den blå politikken de blå partier H/Frp garantert vil føre om de kommer til makten.

Og det er jo litt av et slag å få for Siv, Erna og deres milliardærsponsorer.

Men hvorfor dette fallet?

Er det kanskje at man i disse dager er redd for å miste jobben og i mindre grad ønsker å stemme på partier som stempler en som latsabb og ønsker å ta fra en arbeiderrettigheter og støtteordninger?

Skulle ikke forundre meg om Frp viderefører nysosialismen sin fra de siste ukene ved å gjenoppta tidligere frierier til LO og hyre inn Gerd Liv Valla som rådgiver. For noe må man jo foreta seg for å sørge for at det viktigste av alt - sikre partiet oppslutning - kan gjennomføres. Men nå, som dengang, ender det vel med et magaplask.

Det har blitt en del av dem de siste måneder.

Og vi vet jo at Høyre - som er noget mer til å stole på hva angår sammenheng og struktur - med rette kommer til å reagere om nysosialismen blir for påfallende hos sin påståtte regjeringskamerat.

Og da er jo det blå prosjekt - som jo landet naturligvis aldeles ikke trenger - ENDA lengre fra å bli realisert.

Og godt er det.

blog comments powered by Disqus