søndag 8. mars 2009

Takk for meg, Rasistreiret Aftenposten

Etter å ha vært aktiv deltager på Aftenpostens debattforum Debattsentralen gjennom flere år har jeg nå valgt å tre ut fordi forumet har blitt overtatt av rasister.

Når 8 av 10 aktive debattanter sokner til Frp, Demokratene eller enda mer ytterliggående grupperinger og Aftenposten tillater at disse til enhver tid har 15 av 20 "debatter" om hvor grusom religionen Islam og hvor forferdelige muslimer er i underforumet "Norsk Politikk" da sier det seg selv at det blir svært lite debatt om, nettopp, norsk politikk.

Det handler utelukkende om å hetse muslimer.

Ja endog anonym hets av av navngitte 16-åringer.

Og dette skjer altså i Aftenposten.

Aftenposten.

I flere år var slikt søppel stuet bort i underforumet Innvandring, der vestligkulturelle mørkemenn fyrte hverandre opp uten å plage andre med sin trøttende ensporethet.

Men etter jul har det åpenbart skjedd et skifte. Og når Aftenposten er komfortable med å være et reir for nyrasister da sier jeg takk for følget og takk for meg.

Aftenpostens logo har igjen fått et brunskjær. For som avisen, blant veldig mye annet både verre og "bedre", skriver - "Anbefalt av 52":

Der sitter du i moskeen og ber til en gammeldags økrengud som ikke finnes, i et fritt land hvor religionen ikke engang hører hjemme. Fordi MENN vil det. Fordi ANDRE har lært deg det. Fordi du høyst sannsynlig får svi hvis du IKKE gjør det? Eller? (Vær ærlig nå)


Lurer på hvordan et like lite moderert forum hadde sett ut i 30-årene.

Hva er vitsen med ytringsfrihet når endog presumtivt seriøse aktører som Aftenposten lar ens budskap drukne i søppel og hat.

Og tragikomisk virkelighetsfjernt blir det å lese Kultur- og debattredaktør Knut Olav Åmås sin oppfordring om å "komme med innspill på hvordan avisen kan bli bedre" samtidig som slike innspill totalt ignoreres to museklikk og en scroll unnna samme oppfordring.

blog comments powered by Disqus