torsdag 15. januar 2009

Antisemittiske Norges Røde Kors

Dette er det totale vanvidd. Jeg er sjokkert og har ikke ord for det. Jeg har mange ganger sagt at situasjonen ikke kan bli verre her. Men så blir den bare det

Ola Skuterud er delegasjonsleder for det internasjonale Røde Kors-forbundet til de palestinske områdene. Han sier til Dagbladet.no at han gråt da han fikk høre at sykehuset til Palestinsk Røde Halvmåne i Gaza ble truffet av israelske bomber i dag.

Det ble ikke bedre, da også to av UNRWAs to bygninger i Gaza nå står i brann etter flere israelske bomber.


Er Norges Røde Kors med denne klare uttalelsen antisemittisk?

Min mening: nei.

Men det er jo de som stempler enhver Israelkritikk som antisemittisme - om man ikke framviser "balanse" så er man med på å skape jødehat. Og hvem ønsker det?

Ok. La oss utvise "balanse". Jeg trenger hjelp for å være sikker på å komme helt i mål, her. Hvordan er den Israelpolitiskkorrekte og ikke-antisemittiske måten å omtale bombing av sykehus på?

"Et sykehus ble på ulykksalig vis bombet i dag også, og det er greitt nok det i og med at det muligens mer eller mindre på samme sted sikkert befant seg en som hadde tenkt å skyte opp en rakett mot staten Israel. Halleluja."

Var den passende? Svar mottas med takk.

Og send en kopi til Norges Røde Kors også - de kan ikke fortsette å tråkke over streken på denne måten.

Det må være balansert!

Ooops. Her må man følge med: FN må også inkluderes på kopilisten:

FNs generalsekretær fordømmer Israels angrep på FN-hovedkvarteret i Gaza. - Jeg har uttrykt mine sterke protester og sinne overfor Israel, sier Ban Ki-moon ifølge nyhetsbyrået AP.

Granatene som traff et FN-kontor i dag, har satt deler av lagrene til UNRWA, FNs organisasjon for palestinske flyktninger, i brann. Brannen skal være ute av kontroll, og tre personer ble skadet i angrepet....og sikkert Reuters også:

En annen bygning i Gaza by, som blant annet huser kontorene til nyhetsbyrået Reuters samt flere arabiske TV-stasjoner, er også truffet av israelske raketter, melder Reuters-journalister.Man er nå oppe i 1038 palestinere drept og 4850 såret. Men for balansens skyld legger vi på Israelpolitiskkorrekt og ikke-antisemittisk vis at 13 israelere også er drept.

Man lærer fort! Det var jo jommen meg ikke så vanskelig allikevel.

blog comments powered by Disqus