mandag 5. januar 2009

Sivs totungetaling rundt borgerlig samarbeid

I morgenens Politisk Kvarter var Erna Solberg, Lars Sponheim og Siv Jensen kalt inn for å forklare borgerlig samling foran valget. Sponheim var soleklar på at den politiske avstanden mellom Fremskrittspartiet og Venstre var så stor at det aldri kom på tale å samarbeide med partiet ytterst til høyre i norsk politikk.

Siv Jensen kommenterte da snurt / "snurt" at Sponheim var alt for opptatt av å finne forskjeller når man i stedet burde fokusere på alt man var enige om.

Jensen spilte altså samme plate som hun har gjort i tre år - og all ære til henne for det: platebytte i takt med skiftende folkemening har jo vært standarden de siste årene og en endring bort fra dette ville jo vært til det gode.

Men: hva er det som er hovedsaken på frp.no akkurat nå: jo, at (den samme) Siv Jensen i et intervju med Dagens Næringsliv uttaler at "vi på mange samfunnsområder står helt alene med alternative løsninger":

Vi skal vise tydelig frem at vi på mange samfunnsområder står helt alene med alternative løsninger. Der de andre partiene i stor grad står sammen, er det bare Frp som har et helt annet svar. Derfor står vi oss godt.


Eh. Ja, det var nettopp det som var Sponheims innsigelse mot samarbeid med partiet ditt.

Og som du reagerte slik på.

For noen minutter siden.

Er det noen som får dette til å henge på greip? Er det to Siv Jensener der ute?
blog comments powered by Disqus