fredag 2. januar 2009

Hva skjer med sexkjøp-forbudet med Frp-styre?

Det er etter rapportene ikke en prostituert å se i Oslos gater lenger. Der man for noen uker siden ble overfalt av titalls av kvinnemennesker om man av en eller annen grunn forvillet seg inn på nasjonens paradegate Karl Johan nattestid får man i dag gå helt i fred og ro og fundere på det man måtte ønske å fundere på.

Men om nå Carl Ivar får rett i sin 2005-spådom om at Frp snart får rent flertall i dette landet: hva skjer da fra høsten av? Skrur vi da tiden tilbake til fullt prostiusjonsbaluba - eller vil det da bli reist bordeller for å få dette inn i mer ordnede former? Positive er man i alle fall.

Frp vedtok på sitt landsmøte i vår en resolusjon mot en slik lovendring, etter initiativ fra Halleland og Rogaland Frp. På flere diskusjonsforum der horekunder, og til dels prostituerte kvinner, diskuterer prostitusjon, er det lagt ut oppfordringer til å stemme på Frp.


Eventuelt få prostitusjon inn som fag i skolen - med registrering av enkeltmannsforetak, utfylling av søknadsskjemaer og så videre i læreplanen?

I de tilfellene der alt er fryd og gammen og noen har en vare å selge som andre vil kjøpe, er det snakk om en annen debatt enn den om menneskehandel.


Går liberalerne i Frp inn for forbud med (minst) kraftige bøter de også (nå) - eller står man på et normaliseringsstandpunkt både i teori og praksis?

Som Oslo-borger vil det være fint å få en avklaring på dette før valget. Er verken lysten på tidligere tilstander eller bordeller langs Karl Johan.

blog comments powered by Disqus