lørdag 10. januar 2009

Norsk Folkehjelp snart en del av statistikken?

En israelsk rakett slo i går ned midt i et boligområde uten et eneste militært mål - og smadret en av Norsk Folkehjelps biler. En bil som stod parkert utenfor huset til en av organisasjonens medarbeidere. Alle vindu i huset ble blåst inn.

Norsk Folkehjelps Petter Eide:

Flyet må ha siktet på bilen eller bolighuset ved siden av. (...) Bilen var godt merket med Norsk Folkehjelps emblem på taket og flagg og sto parkert utenfor leiligheten til en av Norsk Folkehjelps ansatte.


Så heldigvis er det foreløpig ingen av Norsk Folkehjelps medarbeidere som er å finne i denne statistikken:Per nå er antallet drepte på palestinsks side i følge FN "over 800". Hvorav en tredjedel er barn og halvparten sivile. Israelske tap i konflikten er 4 sivile og 9 militære.

Oppsummert i grafen ovenfor - i og med at de færreste gidder å telle til 800.

Og enkelte israelvenner (eller er det "Islamkritikere"?) mener endog at det å telle i det hele tatt gir liten mening - sånn rent filosofisk.

Om det bombes danske feltsykehus eller biler og medarbeidere fra Norsk Folkehjelp er sikkert like lite interessant fra der oppe i de aggressorunnskyldende tenketårn på den politiske høyrekant

blog comments powered by Disqus