lørdag 11. april 2009

2.000 muslimer omringer Siv Jensens bolig

Over 2000 muslimer har i kveld omringet Siv Jensens bolig i Oslo. Der planlegger de å stå utover kvelden.

Ja da hadde det blitt baluba.

De demonstrerende tamilene nærmer seg en grense nå.

Men hvorfor bryr vi oss ikke?


Oppdatert 12.5.09, 10:30:
Her strømmet det på med kommentarer gitt. Har slettet de fleste, inkludert et par rasistiske. De som er sluppet gjennom oppsummerer det viktigste. Derfor en presisering:

Blogginnlegget er:

a) En konstatering av at demonstrasjoner der tamiler deltar ikke får samme presseomtale som den der demonstrerende muslimer deltar i. Selv etter eskaleringer bryr ikke noen seg stort om saka. Jeg lurer på hvorfor vi ikke bryr oss mer. Mitt tips: vi ser ikke nok bilder. Vi klarer ikke å sette oss inn i sorgen.

b) En oppmoding om å ikke eskalere ytterligere. Rasister og fremmedfryktere sitter klar til å kaste seg over dette med sin "hva var det vi sa"-retorikk. Det begynner heldigvis å bli et par tiår siden tamil var et skjellsord i disse kretser og Arne Myrdal sto klar med sine hjemmesnikrede balltre og heiagjeng og skulle jage ut "fremmedelementer". Ønsker ikke å skru tida 20 år tilbake. Fremmedfryktingen avtar i Norge - det viser alle undersøkelser. Men det sitter nok av dommdagsprofeterende fremmedfryktfolk klare til å snu denne trenden.

Blogginnlegget er ikke:

a) et angrep på saka eller eller de demonstrerende.
b) et uttrykk for en misforstått oppfattelse om at tamiler=muslimer.

blog comments powered by Disqus