mandag 27. april 2009

Hvorfor frykte Islam når man har Nina Karin Monsener?

Etter å ha hørt Nina Karin Monsen basunere seg tom på kveldens Redaksjon En og se en representant for morfarbarn.no ytre at man jobber for at Monsens budskap skal bli en valgkampsak så sitter jeg her og lurer på om Frp'ere og Krf'ere er enige med Nina Karin Monsen.

Og satt der hjemme i sine sofaer og hoiet og jublet over Monsens forestilling.

Og oppfølgingsspørsmålet blir naturligvis hvorfor i alle dager de samme folka frykter Islam og "snikislamifisering" når Nina Karin Monsen virker å være født lenge før både Muhammed og Jesus Kristus.

Personlig fikk jeg nok da Monsen ikke bare antydet men konstaterte at homofili er en sykdom og at de trenger hjelp alle sammen.

Og dette får hun altså, i 2009, 400.000 kroner for.

Det hadde hun ikke fått om hun var muslim. Om hun hadde vært muslim hadde Siv Jensen brukt det som eksempel på snikislamifisering. Men i stedet kan nå altså Monsens budskap bli valgkampsak for det samme partiet.

Forstå det den som kan.

Lurer forresten på hva som skal til av ressurser for å få Nina Karin Monsenene der ute til å bli integrert i det norske samfunn.


At de homofile da skal få farløse eller morløse barn som kompensasjon og i lovs form, det synes jeg er helt galt. Jeg mener det er en forskjellsbehandling av barna. Det er en framtidsdiskriminering av barn for å støtte noen voksne. Dette er barn som bevisst blir fratatt far eller mor


Frp sier nei til ny ekteskapslov. Fremskrittspartiets familiepolitiske talsmann Ulf Erik Knudsen vender tommelen ned for regjeringens forslag til ny kjønnsnøytral ekteskapslov.


Nå er det på tide å ta et oppgjør med ekstremistene i egne rekker, Frp'ere. Hvorfor i alle dager koseklemmer dere med slike homohetsere?Vi vet alle hva dere ville ha sagt om det var en muslim som hadde sagt noe slikt som "Lesbiske får handikappede barn". Og nå står dere altså på slike ekstremister sin side.

Litt av en gjeng. Og man ønsker endog at mørkemenn uansett religion og kjønn skal få innvirkning på hva som skrives i nasjonens lærebøker:

Fremskrittspartiet ønsker at foreldre skal få større innflytelse over skolen og undervisningen. (...) Ikke å presentere og klargjøre disse konfliktene og forskjellene er å svikte den pedagogiske oppgaven. Den utdannede eliten er selv en del av det politisk korrekte verdensbildet som slår sprekker. Kanskje foreldre-innflytelse ville komme de dyktige lærerne til unnsetning. Diffrensiert informasjon er bare et tastetrykk unna.


Ja forelderen Monsen tipper jeg kunne tenkt seg ett og annet om homofili og homofile i våre barns lærebøker. Og "homofile er syke" blir det jo ikke mobbing av, nei. Og det får nok homofile ut av skapet som aldri før.
For ordens skyld: Nina Karin Monsen skal få si akkurat det hun ønsker når hun måtte ønske. Og Fritt Ord skal få gi akkurat så mange penger de vil til akkurat den de vil.

Men da Fritt Ord for noen få måneder siden truet med å trekke sponsorstøtten til Norsk Litteraturfestival fordi de ikke likte budskapet til en av de inviterte så må man vel få lov til å fundere på om det også i Monsens tilfelle ikke er ytringer som sådan man i denne organisasjonen belønner men kvaliteten på ytringene.

Og at Fritt Ord setter kvalitetsstempel på Monsens form og innhold gjennom å gi henne pris og 400.000 kroner er rett og slett ikke bra.

Fritt Ord har lagt seg i samme grøft som Per Edgar og John Olav.

Selektive ytringsfrihetsprester har vi ikke behov for.

Og de som forsvarer eller unnskylder Monsens form og budskap har et forklaringsproblem.blog comments powered by Disqus