mandag 13. april 2009

Trommevirvel...Spill- og Ballkomiteen tar saken!

Stortingets Spill- og Ballkomite sine representanter fra partiene Høyre og Fremskrittspartiet mener så mye er uklart i Aker-saken at den må inn for åpne høringer i Stortinget.

Enda et eksempel på misbruk av Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite altså - merkelig at ikke rutinerte politikere ser dette men nok en gang velger å misbruke ordningen til skammelig politisk spill og ball.

Til Stortingets Spill- og Ballkomite-medlemmer fra Høyre og Fremskrittspartiet kan det opplyses at så mye er uklart fordi gjennomgang ikke er gjennomført.

Følgelig er det vel kanskje best å vente til alle fakta kan komme på bordet før man krever at alle fakta på bordet.

Biffmiddagen kan ikke serveres før oksen er slaktet.

Noe av det mer snodige i denne saken er at partiet Høyre bruker som argument for å trekke saken inn for Spill- og Ballkomiteen at Sylvia Brustad ikke grep inn. At hun styrte for lite. I alle år har Høyres syn argument vært at staten IKKE skulle gripe inn i styringen av bedriftene man har eierskap i i tide og utide. Og nå sitter man altså og med alvorlige miner og krever å bli tatt alvorlig når man angriper fra motsatt kant.

Det opposisjonen holder på med er så fullt av vås og politisk spill-desperasjon at selv næringslivet reagerer:
Nå har våre investeringer blitt en smørje av politiske og industrielle agendaer. En opposisjon som truer med riksrett? Dette er steinkasting i en politisk sandkasse

Det er ikke rart våre ansatte-representanter er forbanna. Politiske utspill påfører oss skader. Og de bruker åpenbart denne saken i valgkampøyemed
blog comments powered by Disqus