tirsdag 26. mai 2009

Ikke hijabforbud i skolen allikevel

Per Sandbergs svært så medieomtale anslag mot landets muslimer der han lovte det norske folk at foreldrene til hijab-bærende muslimske skolebarn skal kastes ut av landet:

- Det skal bli ulovlig å bruke hijab på skolen, hvis Fremskrittspartiet får det som de vil. Det er undertrykkende for småjenter å få tredd en hijab på seg. Hva voksne kvinner gjør, kan de velge selv. Men hvis foreldre ikke respekterer loven, skal de sendes hjem, svarer Sandberg.


...kokte bort i kålen.

For dagen etter Per sin tordentale med, endog, referanse til "hvis Fremskrittspartiet får det som de vil" så stemte partiet aldeles ikke for hr.Sandbergs sinte postulater.

Fremskrittspartiet ville ikke "det Fremskrittspartiet vil" allikevel:

Selv om intensjonen er god, er det ikke skoleplikt i Norge. Vi kan risikere at de som burde gå i skolen, vil bli holdt hjemme og få hjemmeundervisning. Jeg foreslår at vi oversender forslaget til Storingsgruppen,” sa partiets skolepolitiske talsmann Anders Anundsen.


Og dette forslaget ble, i motsetning til Sandbergs islamofobe rop og brøl, enstemmig vedtatt.

Og i følge eks-Frp'er Jan Simonsen er det å sende noe til stortingsgruppen likestilt med å legge det i en skuff og la det støve ned.

Fra tordentaler til støve ned i skuff på under 24 timer.

Men i dag er man på hijabkrigsstien igjen. Så her gjelder det å følge med!

Eller la være og i stedet bry seg om viktige ting.

Hijab slo finanskrise og klimakrise 10 - 0 på landsmøtet.

"Vi har visse miljøproblemer", sa Siv.

blog comments powered by Disqus