torsdag 14. mai 2009

Samarbeid på Frpsk

Partiet Fremskrittspartiet har et underlig syn på demokrati.

I utgangspunktet har vi ingen ting å gi i forhandlinger. Vi må holde fast på det vi står for.


Folk som stemmer Frp kan åpenbart kun vente å få noe tilbake fra partiet om Norge blir omgjort til diktatur med Siv Jensen som den som bakser rundt i strammest ridebukser.

Ekstra komisk blir det når partiet samtidig som de ytrer Mullah Krekarsk steilhet beskylder Høyre for å nekte å samarbeide med dem.

Samarbeide med en gruppering som uttaler at de ikke har tenkt å fire på noe som helst?

Det borgerlige alternativ er like konkurs som den økonomiske politikken de bygger sitt virke på.

Takk og lov for at denne gjengen ikke styrer og steller over annet enn egne partigrupper.

Finansminister Kristin Halvorsen (SV) har opptrådt som kjerringa mot strømmen i begrepets beste forstand, mener den amerikanske storavisen. Hun ga Statens pensjonsfond - utland ordre om å kjøpe aksjer, da investorer verden over sist høst solgte i panikk.
...eller for å sitere The New York Times direkte:

To Ms. Halvorsen, the finance minister, even the underside of the Norwegian dream looks pretty good compared to the economic nightmares elsewhere. “As a socialist, I have always said that the market can’t regulate itself,” she said. “But even I was surprised how strong the failure was.”


Og takk og lov for at Fremskrittspartiet aldri har hatt ansvar og styring på noe som helst - og virker oppsatt på å fortsette med det gjennom å nekte å fire på noe som helst og dermed fortelle sine velgere at man får null og niks i retur før partiet får flertall alene.

Og det får de heldigvis aldri.

blog comments powered by Disqus