onsdag 20. mai 2009

Meningsløst tam Aker-høring

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité sine medlemmer fra opposisjonspartiene har i en måned nå blåst seg opp over hvor mye det skulle grilles og fås på bordet og det ene med det andre.

Og når det kommer til stykket i dag så avløser det ene søvndyssende, dårlig forberedte innlegget etter det andre. Ja selv Per Kristian Foss klarte ikke å formulere noe annet enn en 30 sekunds hissig ordveksling med Brustad som virket å være innøvd foran baderomsspeilet i dag tidlig.

Men om jeg skal tippe så er det utdrag fra denne lille seansen som dukker opp på TV2-Nyhetene i aften.

Rutinert kar denne Per Kristian. Han gir agendamediene det de vil ha.

Det eneste imponerende her var at Carl Ivar Hagen fikk fram i lyset noe som pressen har unnlatt å nevne i en måned: at det eventuelle tapet for det norske folk her er en tiendedel av den summen pressen og bloggere har videreformidlet.

60 millioner er noe annet enn 600 millioner.

Ryddig forestilling av Brustad og til og med Carl Ivar skryter av Dag Terje Andersens redegjørelse så da blir konklusjonen enkel.

Storm i vannglass.

Carl Ivar mener at saken er mediestyrt og meningsløst framstilt av mediene.

Aker-systemet eller Kjell Inge Røkke kommer jeg dog aldri til å søke å jobbe for. Man oppfører seg ikke slik mot samarbeidspartnere. Et veritabelt omdømmeharakiri.

Om man skal samarbeide med kapitalister så kan det ikke være meningen at man skal la 4 jussprofessorer finstudere avtalen i en måned før man bør tørre å skrive under.

blog comments powered by Disqus