onsdag 24. juni 2009

Lov og dom? Pyttsan - bur dem inne!

Innimellom grillkos og lett familieunderholdning fra Great Garlic Girls og Asgeir Borgemoen er det også tid til litt politikk på Fremskrittspartiets "Valgcamp 2009":

Hvis Siv Jensen derimot også tror på det hun sier, er det grunnlag for å være mer bekymret. For da er hun enten dum, eller så mangler hun grunnleggende kunnskap om hva som skal til for å få satt et menneske i forvaring i Norge. Jeg nøyer meg med å nevne at forvaring uten lov og dom er både grunnlovsstridig og i strid med Den europeiske menneskerettighetskommisjon, men jeg kunne fylt 23 sider med ytterligere argumenter.


Vet ikke hvordan AKP (ml) sine sommerleire på 1970-tallet i praksis fungerte men man slumpet nok innom et og annet grunnlovsbrudd også der innimellom rundene foran familiegrillen.

Det eneste politiske partiet her til lands som har gjort noe lignende er AKP (ml). Med sine sagnomsuste sommerleire på 70-tallet forsterket partiet sektmentaliteten. Noen ble skremt vekk, men de overbeviste ble enda mer frelst etter noen sommerdager sammen med familien under Maos og Lenins himmel. Sånt skaper samhold og misjonsiver.


Brudd på menneskrettigheter? Halleluja!

blog comments powered by Disqus