mandag 6. juli 2009

Frp: 80% innvandrere i Norge i 2090

I 2090 ville det i følge Frp-dokumentasjon være 3,3 millioner nordmenn og 13,2 millioner innvandrere. Og så la man dette fram for det norske Storting:

Frustrasjon, harme, forbitrelse, frykt og bekymring kan føre til psykosomatiske sykdommer som medfører fravær på jobben eller ubalanse både på jobb og i hjemmet. De negative effekter av disse forhold er så omfattende at de må tas med i betraktning når en vurderer den negative totaleffekten av innvandringen.


La oss gjøre opp fasit her vi nå sitter i 2009. Hvor mange har levert inn sykemelding etter å ha sett en neger eller to på trikken?

Det er ikke urimelig å anta at turiststrømmen til Norge, spesielt i de siste 10 år har vært lavere enn den ville ha vært om vi hadde vært mer forutseende og hindret den eksplosive veksten i kriminaliteten ved å føre en mer restriktiv innreisepolitikk. Uten drastiske endringer i denne politikken, vil en kunne redusere Norges muligheter for fortsatt turisttrafikk.

La oss gjøre opp fasit her vi nå sitter i 2009: hvor mange turister lar være å komme til Norge på grunn av en og annen polakk eller latvier stående bøyd over badekar eller parkettgulv i norske hjem? Frp anslo at Norge ville tape 500 millioner kroner hvert eneste år på turister som egentlig hadde lyst til å komme men lot være på grunn av all fremmedkulturen.

Er denne delen av partiet FrP's historie nå tilbakelagt. Kan også Frp'ere riste på sine hoder og si - herregud hvor langt ute partiet var ute å kjøre den gang da Hedstrøm, Kleppe og Jan Simonsen fikk herje fritt.

Eller lengter man tilbake? Hadde "verstingene" som Carl Ivar kastet ut rett?

For elleve år siden sa man forøvrig ikke et eneste ord om Islam og muslimer.
Den gang da var det "fremmedkulturelle" innvandrere som sådan som var problemet.

blog comments powered by Disqus