onsdag 8. juli 2009

Frps ekle Amal Aden-bruk og kast

Amal Aden gikk fra å i februar å bli brukt heftig av Frp og Siv Jensen i norsk integreringsdebatt til å i går av Frp og Carl Ivar Hagen bli totalt ignorert. Amal Aden og andre nye landsmenn er åpenbart kun interessante og viktige når de påpeker feil i egen kultur og religion - men skal bli latterliggjort og ignorert når de kritiserer Fremskrittspartiets støttespillere.

Hva er moralen i dette.

24.2.2009, Siv Jensen:
Amal Aden uttrykker sin støtte til Siv Jensen etter at Frp-formannen i går trakk frem den anonyme muslimske forfatteren som et eksempel på muslimske jenters hverdag i Norge. (...) Dette er en ung somalisk jente som forteller en veldig sterk historie. (...) Hun har en sterk historie og hun har mange tiltak hun mener bør gjennomføres. Når har regjeringen tenkt å snakke med henne?


6.7.2009, Amal Aden:
Fremskrittspartiet, som står HRS nærmest av de norske partiene, og som i årevis har brukt deres råd, har også valgt tausheten. Mitt spørsmål er: Ville Fremskrittspartiet vært like tause om skandalene rundt HRS hadde rammet en innvandrerorganisasjon? Dersom lederne i en rødgrønn tenketank hadde vist tilsvarende mangel på personlig, etisk, juridisk og faglig skikkethet, ville da lederskapet i Frp lukket sin munn og håpet at støyen skulle stilne av seg selv?


7.7.2009, Carl Ivar Hagen:
På spørsmålet "Så du tror ikke på anklagene?":
Det har jeg ikke noe grunnlag for å si noe om. Det er sånt som står i Dagbladet, og det tar jeg ikke alvorlig. Mitt inntrykk av dem [organisajonen HRS] er positivt, selv om de blir kneblet. (...) Og nå har jeg nevnt Dagbladet tre ganger, så du skal få det med. Jeg håper du tør å sitere meg skikkelig.


Å late som at Amal Adens innlegg er Dagbladets verk slik Hagen gjør er å latterliggjøre og fullstendig undergrave autoriteten og troverdigheten til den sammme personen som Siv Jensen hyllet og brukte som eksempel i debatt etter debatt gjennom hele vinteren.

Ekkelt.

Hvor fanden er du Siv?

Det kan da ikke være slik at en organisasjon skal få millioner i statsstøtte - uansett metode og kildebruk - bare fordi du og Carl Ivar liker budskapet og prosjektet deres?

Er Carl Ivars postulat "fordi det er den eneste tenketanken med et fornuftig standpunkt" god nok begrunnelse for at en organisasjon skal få statsstøtte så blir det mange søknader om offentlig støtte utover høsten om Jensen ender opp som statsminister.

Frp-underbruket Human Rights Service - og alle andre tilsvarende Frp-propagandaforetak - bør for skams skyld finansieres av partiet Fremskrittspartiet og dets medlemmer om man mener at slikt oppgulp som de bedriver er noe å bygge velfungerende samfunn på.

Det er ikke folk flest som skal tvinges til å betale kostnadene for slikt.Fra Konrads Tankesmie:
Aden skulle testes med svinekjøtt og sprit
HRS: Flere skjulte opptak
Opprør mot «velgjørerne» - Aden vs Storhaug

Blåbloggere og mørkeloftet Document.no har også fyldig dekning av saken:blog comments powered by Disqus