fredag 10. juli 2009

Autoritære Fremskrittspartiet

Sosialklienter skal være ute av seng og møte til felles frokostservering senest klokka 10.00 om Fremskrittspartiet overtar styre og stell til høsten.

Forslaget kommer et par dager etter at partiet som det eneste i Norge var forferdet over at politiet ikke lenger har lov til å overvåke enhver borger i sitt eget hjem når som helst og uten mer dikkedarer enn at man bør han en mistanke/"mistanke".

Og som vi alle vet så er ikke partiet noen tilhenger av Foreldreretten heller: partiet vet best hvordan du bør kle opp dine barn og hvilken religion barna helst bør følge. Og om du ikke er enig så skal du piskes på plass.

Og om du klarer å komme deg ut av land med krig eller politisk, etnisk eller religiøs forfølgelse så skal du ikke tas i mot på Nansensk vis men umiddelbart sendes til Afrika. Enten du nå er 5 år eller 92.

Så moralen er: gjør som Fremskrittspartiet sier og kom deg opp om morran. Eller så får du svi. Det siste en 10-åring skal måtte bekymre seg over er vel om mamma kommer seg opp i tide til Frp-frokosten.

Fremskrittspartiet er Norges mest autoritære parti. Store Mor står klar til å svinge pisken.

Jeg betakker meg.

Men merkelig nok er det svært få høyreliberalere som sier mot dette.
Vi venstreliberalere står helt alene.

Har høyresida mistet både tenke- og taleevne?buldr : Nå SKAL sosialklientene opp om mårran
Christer : Frp-ere: Dumme eller onde?

blog comments powered by Disqus