fredag 24. juli 2009

Frp'er: - Islam er bestialsk

Henning Holstad, Frp-bystyremedlem i Oslo ytrer følgende i en epost:
EU har bestemt at man skal nekte import av selskinn basert på at fangsten foregår på bestialsk måte. Kanskje på tide å forby innreise for personer som tilslutter seg bestialske religioner?


Og hvilken religion det var snakk om? Jo:

Det fremkommer i mailen at dette er islam og sharialoven.


Eposten ble blant annet sendt til stortingsrepresentant Jan Arild Ellingsen - også han Frp. På spørsmål om hva han mener om e-postens innhold - en konstatering av at Islam er bestialsk - sier han:

Det har jeg ingen kommentar til.


Ingen kommentar til at en partifelle kaller en mangfoldig verdensreligion for bestialsk.

Holstads hode med link til ovennevnte artikkel er forøvrig ett av de første som dukker opp når søkemotoren Google gis i oppdrag å framskaffe bilder fra norske websteder med søkekriteriet muslim+religion+islam.Er Google islamofobe? Nei, Google gjør jo ikke annet enn å kaldt, nøytralt og matematisk reflektere virkeligheten i Norge i 2009: forståelsen av verdensreligionen Islam får man i Norge i 2009 - i følge Googles uovertrufne teknologi - vite mest om ved å gå til sider der Siv Jensen, Henning Holstad og Norgespatriotene legger ut om den.Opprinnelig innlegg 17.juli 2009.

Oppdatert (24.juli 2009, 17:45) :
Når noen henger bjella på katten så avviser naturligvis Fremskrittspartiet det.

"Islam er bestialsk" den ene dagen og følgende den andre:
Jeg vil avvise på det sterkeste at vi er et rasistisk eller anti-islamsk parti, sier Frps utenrikspolitiske talsperson Morten Høglund


blog comments powered by Disqus